Over ons


Roger Goossens

Mijn naam is Roger Goossens. In 1974 is mijn vader gestart met Rijschool Goossens. In 1990 heb ik deze van hem overgenomen. De passie voor alles wat twee of meer wielen heeft, zat er al heel vroeg in. De keuze om rijinstructeur te worden, was voor mij dan ook vanzelfsprekend. Ik ben iemand die positief in het leven staat; het glas is bij mij altijd halfvol. In mijn werk is mijn drive om iemand te leren auto-/motorrijden i.p.v. examen rijden. Het roze pasje haalt uiteindelijk iedereen tóch wel. Ik ga voor absolute kwaliteit. Mijn motto is dan ook: ‘liever klein en de beste, dan een rijschool zonder kwaliteit’. Behalve kwaliteit staat ook een persoonlijke benadering voorop, we gaan nl. SAMEN op weg naar je rijbewijs. Achteraf van ouders horen dat ze hun zoon/dochter met een gerust hart de weg op laten gaan, is voor mij het grootste compliment.

Ik ben gelukkig getrouwd met Chantal. Zij is mijn steun en toeverlaat. Samen genieten we graag van vakanties, concertbezoeken/festivals en van lekker eten en drinken.


Chantal Goossens

Ik ben Chantal Goossens-Reumkens. In 1990 heb ik mijn rijbewijs bij Roger gehaald. Vervolgens is de vonk tussen ons overgeslagen… Ik ondersteun Roger met diverse werkzaamheden voor de rijschool. Dat doe ik door een gedeelte van de administratie voor mijn rekening te nemen. Daarnaast sta ik klanten te woord en onderhoud de website en onze social media accounts.


“Wij gaan samen op weg naar je rijbewijs”Roger Goossens


Contact


Auto- en Motorrijschool Goossens
Korte Hovenstraat 16
6374 GG Landgraaf

Telefoon: 045-5312488
Mobiel: 06-55306436

E-mail: info@rijschoolgoossens.nl
Kvk: 14016044