Onze lesauto’s

Schakelautorijlessen vinden plaats in een Volkswagen Golf 7 R-line. Automaatrijlessen geven we in een Volkswagen Tiguan R-line.


Volkswagen Golf 7 R-Line

Sinds 2003 geven we onze schakelautorijlessen in een Volkswagen Golf. Onze huidige lesauto (bouwjaar 2016) is voorzien van een R-line in- en exterieur pakket. Dit geeft de auto een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich daardoor van andere Golfs. Als extra’s beschikt onze Golf over een uitgebreid geïntegreerd navigatiesysteem, parkeersensoren met achteruitrijcamera, bi-xenonverlichting met bochtverlichting, climatronic en een panoramadak voor constant frisse luchttoevoer. Naar onze mening is de Golf de meest geschikte lesauto. Niet voor niets zegt Volkswagen: ‘de maatstaf in zijn klasse’, hetgeen wij van harte onderschrijven. Ook voor ons daarom: Das Auto!Volkswagen Tiguan R-line

Automaat rijlessen worden gegeven in een Volkswagen Tiguan in R-line uitvoering (bouwjaar 2018). Deze stoere en robuuste SUV met 19 inch lichtmetalen velgen kenmerkt zich door zijn hoge in- en uitstap en daardoor zijn hoge zit hetgeen zorgt voor een goed overzicht op de weg. De auto is voorzien van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie op autogebied, zoals lane-assist, automatische afstandscontrole, een progressief stuursysteem, parkeersensoren en navigatiesysteem. Uiteraard is de Tiguan ook voorzien van comfortabele semi-lederen stoelen met stoelverwarming en is daarnaast uitgerust met een elektrisch panorama schuifdak.

Neem contact op voor autorijles


Onze lesmotoren

Motorrijles geven wij op de volgende motoren: Honda CB650F en Honda CB500F, beide voorzien van ABS.


Honda CB650F

De Honda CB650F (nieuwste versie, 2017) gebruiken we voor categorie A onbeperkt. Deze motor beschikt over een moderne cockpit en LED verlichting.
Het is een motor die zich kenmerkt door een fijn stuur- en remgedrag, gemakkelijk te bedienen is en waar je je snel thuis op voelt. Kortom: een allemansvriend.Honda CB500F

Op de Honda CB500F (nieuwste versie, 2016) geven we motorrijles voor categorie A2. Af fabriek is deze motor ook bedoeld voor categorie A2. Hij wordt nl. geleverd in 35 kW uitvoering. Het is een zeer wendbare motor, licht in gewicht, die een goede zit- en stuurhouding biedt en beschikt over een moderne cockpit en LED verlichting.

Neem contact op voor motorrijles


Onze lesbromfietsen

Voor het geven van bromfietsrijlessen beschikken wij over twee Piaggio Fly’s.


Piaggio Fly

De Piaggio Fly is het grotere broertje/zusje van de Piaggio Zip. Het voordeel van deze versie is dat ook jongens/meisjes die iets groter zijn, op deze bromfiets kunnen rijlessen. De Fly is gemakkelijk hanteerbaar voor elk type rijder. Daardoor is deze bromfiets uitermate geschikt als lesbromfiets.

Neem contact op voor bromfietsrijles