Onze lesauto’s

Schakelautorijlessen vinden plaats in een Volkswagen T-Roc R-line of Volkswagen Polo R-line. Automaatrijlessen geven we in een Volkswagen Tiguan R-line.


Volkswagen T-Roc R-line

Onze schakelautorijlessen geven wij in een Volkswagen T-Roc in R-line uitvoering (bouwjaar 2019). De T-Roc is een compacte SUV, sportief en robuust. Door de hoge zit bewaar je altijd het overzicht. Het R-line in- en exterieur geeft de auto een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich daardoor van andere uitvoeringen. De auto is voorzien van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie op autogebied, zoals lane-assist, automatische afstandscontrole, adaptive cruise control, parkeersensoren en een geïntegreerd navigatiesysteem. Ook beschikt onze T-Roc over een panoramich schuif-/kanteldak.Volkswagen Tiguan R-line

Automaat rijlessen worden gegeven in een Volkswagen Tiguan in R-line uitvoering (bouwjaar 2021). Deze stoere en robuuste SUV met 19 inch lichtmetalen velgen kenmerkt zich door zijn hoge in- en uitstap en daardoor zijn hoge zit hetgeen zorgt voor een goed overzicht op de weg. De auto is voorzien van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie op autogebied, zoals lane-assist, automatische afstandscontrole, een progressief stuursysteem, parkeersensoren en navigatiesysteem. Uiteraard is de Tiguan ook voorzien van comfortabele semi-lederen stoelen met stoelverwarming en is daarnaast uitgerust met een elektrisch panorama schuifdak.Volkswagen Polo R-line

Onze schakelautorijlessen geven wij sinds september 2021 ook in een Volkswagen Polo in R-line uitvoering (bouwjaar 2021). De Polo is een compacte, maar complete auto in een R-line uitvoering die zorgt voor een sportieve look, inclusief mooie sportstoelen. Uiteraard is ook deze auto voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen en een navigatiesysteem van de meest recente generatie.

Neem contact op voor autorijles


Onze lesmotoren

Voor het geven van motorrijlessen beschikken wij over twee motoren: een Honda CB650R (2021 uitvoering) en een Honda CB500F (2020 uitvoering), beide met ABS.


Honda CB650R

De Honda CB650R (nieuwste versie, 2021) gebruiken wij voor de categorie A onbeperkt. Deze motor beschikt over het nieuwste LCD-display en LED verlichting. Tevens is de machine uitgerust met anti-slip koppeling, traction control en uiteraard het nieuwste ABS-remsysteem. Het is een motor waar je je snel thuis op voelt.Honda CB500F

Op de Honda CB500F (versie 2020) geven we motorrijles voor de categorie A2. Af fabriek is deze motor bedoeld voor categorie A2 in 35 kW uitvoering. Het is een zeer wendbare motor die een goede zit- en stuurhouding biedt. De 2020-versie is voorzien van het nieuwste LCD display met versnellingsindicator. Verder beschikt deze motor ook over LED verlichting en LED richtingaanwijzers. Uiteraard is deze motorfiets ook voorzien van het nieuwste ABS-remsysteem.

Neem contact op voor motorrijles


Onze lesbromfietsen

Voor het geven van bromfietsrijlessen beschikken wij over twee Sym Orbit II scooters (2020).


Sym Orbit II

De Sym Orbit II scooter wordt gekenmerkt door zijn verbluffende comfort, zijn betrouwbaarheid en sportieve looks. Hierdoor is deze bromscooter uitermate geschikt als lesscooter.

Neem contact op voor bromfietsrijles