Onze lesauto’s

Schakelautorijlessen vinden plaats in een Volkswagen T-Roc R-line. Automaatrijlessen geven we in een Volkswagen Tiguan R-line.


Volkswagen T-Roc R-line

Onze schakelautorijlessen geven wij in een Volkswagen T-Roc in R-line uitvoering (bouwjaar 2019). De T-Roc is een compacte SUV, sportief en robuust. Door de hoge zit bewaar je altijd het overzicht. Het R-line in- en exterieur geeft de auto een zeer sportieve uitstraling en onderscheidt zich daardoor van andere uitvoeringen. De auto is voorzien van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie op autogebied, zoals lane-assist, automatische afstandscontrole, adaptive cruise control, parkeersensoren en een geïntegreerd navigatiesysteem. Ook beschikt onze T-Roc over een panoramich schuif-/kanteldak.Volkswagen Tiguan R-line

Automaat rijlessen worden gegeven in een Volkswagen Tiguan in R-line uitvoering (bouwjaar 2018). Deze stoere en robuuste SUV met 19 inch lichtmetalen velgen kenmerkt zich door zijn hoge in- en uitstap en daardoor zijn hoge zit hetgeen zorgt voor een goed overzicht op de weg. De auto is voorzien van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen van de nieuwste generatie op autogebied, zoals lane-assist, automatische afstandscontrole, een progressief stuursysteem, parkeersensoren en navigatiesysteem. Uiteraard is de Tiguan ook voorzien van comfortabele semi-lederen stoelen met stoelverwarming en is daarnaast uitgerust met een elektrisch panorama schuifdak.

Neem contact op voor autorijles


Onze lesmotoren

Voor het geven van motorrijlessen beschikken wij over twee motoren: een Honda CB650F (2017 uitvoering) en een Honda CB500F (2020 uitvoering), beide met ABS.


Honda CB650F

De Honda CB650F (nieuwste versie, 2017) gebruiken we voor categorie A onbeperkt. Deze motor beschikt over een moderne cockpit en LED verlichting.
Het is een motor die zich kenmerkt door een fijn stuur- en remgedrag, gemakkelijk te bedienen is en waar je je snel thuis op voelt. Kortom: een allemansvriend.Honda CB500F

Op de Honda CB500F (nieuwste versie, 2020) geven we motorrijles voor de categorie A2. Af fabriek is deze motor bedoeld voor categorie A2 in 35 kW uitvoering. Het is een zeer wendbare motor die een goede zit- en stuurhouding biedt. De 2020-versie is voorzien van het nieuwste LCD display met versnellingsindicator. Verder beschikt deze motor ook over LED verlichting en LED richtingaanwijzers. Uiteraard is deze motorfiets ook voorzien van het nieuwste ABS-remsysteem.

Neem contact op voor motorrijles


Onze lesbromfietsen

Voor het geven van bromfietsrijlessen beschikken wij over twee Sym Orbit II scooters (2020).


Sym Orbit II

De Sym Orbit II scooter wordt gekenmerkt door zijn verbluffende comfort, zijn betrouwbaarheid en sportieve looks. Hierdoor is deze bromscooter uitermate geschikt als lesscooter.

Neem contact op voor bromfietsrijles