Faalangst en rijtest


Faalangst

Sinds 2005 ben ik gecertificeerd faalangst instructeur. Dit betekent dat ik tijdens deze gespecialiseerde opleiding heb geleerd de symptonen van faalangst of examenvrees te herkennen en de betreffende leerling de juiste tools te bieden ter voorbereiding op het praktijkexamen.


Rijtest

Ook voor het afleggen van een rijtest kun je bij ons terecht. Rijtesten zijn bedoeld voor mensen die, naar aanleiding van een beroerte of ziekte, hun rijgeschiktheid moeten bewijzen aan de rijdeskundige van de afdeling aanpassingen van het CBR. Ons werkgebied op dit vlak behelst Zuid- en Midden-Limburg.


Neem contact op voor meer informatie


Specialisaties


Onze geslaagden

Dhr. Kok
Dhr. KokBrunssum
Na een oogaandoening andere kijktechniek moeten aanleren. Een aantal rijlessen een rijtest afgelegd en mijn rijbewijs teruggekregen. Prima en vakkundige rijschool!
Ron Brouwers
Ron BrouwersLandgraaf
Rijtest afgelegd om weer te kunnen motorrijden na een herseninfarct. Roger is iemand die erg duidelijk is, je uitstekende tips en adviezen geeft en erg prettig in de omgang is. Je merkt aan hem dat lesgeven zijn passie is.
Jack van Haalen
Jack van HaalenLandgraaf
Door 9 (oorlog)missies had ik PTSS opgelopen. Eén van de trauma's was het niet meer kunnen rijden op de snelweg. Roger heeft zich prima ingeleefd in mijn situatie en wist mij met zijn open, oprechte en adequate manier van begeleiding weer op de snelweg te brengen. Lof en respect. Dank.
Kelsey Schreijen
Kelsey SchreijenLandgraaf
Eerst aangemodderd bij een andere rijschool. Roger heeft me op een prettige manier echt leren rijden en de theorielessen waren daarbij zeer hulpvol. Daardoor de 1e keer geslaagd.
Dhr. Toine Berkx
Dhr. Toine BerkxHeerlen
Na een herseninfarct moest ik van het CBR een rijtest doen. Dhr. Goossens heeft mij uitstekend begeleid in dezen. Na drie lessen ben ik voor de rijtest geslaagd.