Handige links

De volgende pagina’s vallen niet onder het beheer van Rijschool Goossens, maar bevatten uiterst handige informatie als je je rijbewijs wil halen.

  • 2toDrive Op 1 november 2011 is to2Drive van start gegaan, het begeleid rijden experiment, waardoor je al op 16,5 jarige leeftijd mag beginnen met rijlessen in de auto! Inmiddels is begeleid rijden definitief ingevoerd. Op deze site vind je alle informatie over dit onderwerp. Tevens vraag je hier je begeleiderspas aan.
  • CBR De website van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Hier vind je veel nuttige en handige informatie over het behalen van je rijbewijs.
  • CBR: https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/inloggen-op-mijn-cbr.htm Op deze site kun je je theorie-examen reserveren en de rijschool machtigen. Ons machtigingsnummer is 9564G1.
  • Rijbewijs.nl bevat informatie over het behalen en behouden van je rijbewijs.
  • Verjo is de door ons aan te raden uitgever voor theorieboeken op het gebied van verkeer en vervoer. Naar onze mening levert Verjo de beste, kwalitatief hoogwaardige en meest duidelijke theorieboeken die in Nederland te koop zijn.

Contact


Auto- en Motorrijschool Goossens
Korte Hovenstraat 16
6374 GG Landgraaf

Telefoon: 045-5312488
Mobiel: 06-55306436

E-mail: info@rijschoolgoossens.nl
Kvk: 14016044

Rijbewijs.nl
2todrive
CBR
Verjo.nl