Bromfiets


Theorie-examen

Als je 15,5 jaar bent, kun je theorie-examen doen voor de bromfiets. Hiervoor kun je bij ons lessen volgen op individuele basis.


Praktijkles

Om bromfietsrijles te kunnen volgen, moet je 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor de bromfiets (categorie AM).
Tijdens de praklijklessen wordt gebruik gemaakt van portofoon communicatie, net als bij het praktijkexamen. Tijdens de lessen leer je de bromfiets te beheersen en leer je kijken, sturen, gas geven en remmen, voorrangssituaties, plaats op de rijbaan, borden (bv. verplicht bromfietspad), veiligheid en doorstroming.


Examen

Het praktijkexamen begint met een kennismaking met je examinator. Na het controleren van je persoonsgegevens worden je enkele vragen gesteld over de bromfiets. Vervolgens begint je examenrit, die 30 tot 40 minuten duurt. De examinator zal je toetsen op de onderwerpen zoals genoemd onder het kopje ‘praktijkles’.

Foutloos rijden wordt niet van je verwacht; veiligheid staat voorop!
Na de rit vertelt de examinator je de uitslag en licht deze toe.Neem contact met ons op

Bekijk onderstaande video van het CBR om een goed beeld te krijgen van het praktijexamen bromfiets.


Specialisaties


Onze geslaagden

Robbin Berns
Robbin BernsLandgraaf
Super ervaring! De manier van lesgeven was duidelijk en met humor natuurlijk! Roger zonder humor is een no go. Goede feedback, hetgeen me vertrouwen gaf.
Teddy Kroon
Teddy KroonKerkrade
Super goede ervaring met Rijschool Goossens! Top service en leuke & leerzame lessen! In 1x geslaagd voor mijn AM rijbewijs! Zeker een aanrader!
Jasper Schellekens
Jasper SchellekensLandgraaf
Mijn zoon heeft dankzij Rijschool Goossens in 1x zijn scooter rijbewijs mogen halen middels 1 op 1 lessen. Super vriendelijke en duidelijke instructeur. Robert Boxma.
Quinty Janssen
Quinty JanssenKerkrade
Super leuke lessen! Ook heel leerzaam! Heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige ritten!
Merlijn Ottenheim
Merlijn OttenheimKerkrade
Goede rijschool en goeie uitleg. Goede ervaring!
Justin Spiekerman
Justin SpiekermanLandgraaf
Alles werd duidelijk uitgelegd en herhaald. De manier van het lesgeven is heel erg constant zodat je de dingen die je moet onthouden, makkelijker bijblijven.
Lizzy Kroezen
Lizzy KroezenLandgraaf
Top rijschool! Zeer zeker verstand van alles. Super fijne bromfiets lessen gehad, super duidelijke uitleg. Echt een top ervaring! Zeker een aanrader!
Britt Breemen
Britt BreemenLandgraaf
Ik heb een hele leuke en leerzame ervaring gehad bij Rijschool Goossens! Mijn theorie en praktijk in 1x gehaald, mede door deze rijschool! Zeker een aanrader!
Iris Thalen
Iris ThalenLandgraaf
In ben in 1x geslaagd voor mijn scooter examen dankzij Rijschool Goossens. Zeker een aanrader!
Mick Schneider
Mick SchneiderLandgraaf
Top rijschool! Alles was super duidelijk. De ervarenheid van meneer Goossens is top. Ik kan met een goed en zeker gevoel de weg op.
Robin Beckers
Robin BeckersKerkrade
Super tevreden over deze rijschool! Het waren zeer leuke en leerzame lessen. Je leert het allemaal op een leuke manier. Nogmaals heel erg bedankt!
Dyon Munsters
Dyon MunstersKerkrade
Leuke en goede rijschool